2013-02-04 09:30:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Lassacskán halad a munkával

Napi horoszkóp február 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Csak lassacskán tud haladni a munkával: mintha minden kétszer annyi idejébe telne, mint máskor. A hatékonyság azonban nem minden. Valami valóban nagyobb meggondoltságot igényel öntől, mint a szokásos rutin teendők.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A reggel némi késedelemmel indul, és ezért az egész napja merő kapkodásnak tűnik. Nem kell mégsem idegeskednie: végül minden úgy lesz jól, ahogy van. És ráadásul az időzítés is éppen úgy lesz jó, ahogy a késés miatt alakul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén nem megy zavartalanul az élet: kellemetlen hírek borzolják a kollégák kedélyeit. Mégse keseredjen el: önre akkor is rámosolyog a szerencse, ha másokat kerül. És éppen így lesz majd módja segíteni.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem jelent önnek megoldást az, ha másokkal próbálja meg megoldatni az anyagi jellegű problémáit. A végén úgyis önnek kell a megoldásért megküzdenie, így tehát csak eltolná, sőt halmozná a problémát. Vállalja-e végre a felelősséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy barát akkor is barát, ha esetleg éppen csalódott benne. Gondolja át, vajon mekkora horderejű ügy ez: csak jellemhiba, vagy halálos vétek? Mert, ahogy a mondás tartja: „A szerelem vak, a barátainknak meg szemet hunyunk.”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma minden ingatagnak tűnik ön körül, úgy érzi, elvesztette a talajt a lába alól. Ám, amíg máskor élvezni bírta ezt a repülést, most megijeszti. Nem lát azonban egészen tisztán. Van egy nagyon is stabil kapaszkodója. Keresse meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A pénzügyek, hitelek miatt aggodalmaskodik, és ez a szorongás szinte minden erejét felemészti. Pedig van kiút, nem kellene ennyire emésztenie magát. Ezt azonban csak valamilyen közösségben lelheti meg: barátok, kollégák, vagy családtagok között.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha valamilyen újévi fogadalmat tett, akkor most már éppen ideje lenne, hogy meg is valósítsa. Különösen az életmód változtatással nem várhat már tovább. A tavasz is közeleg, nem fog jól mutatni a jelenlegi formájában. Diétázzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hiába tölt sok időt a kedvesével, mindig kevésnek érzi azt végül. Pedig nem csak az idő mennyiségén, hanem a minőségén múlik a dolog. Találjon ki valami felemelő közös programot: színház, baráti buli, farsang, síelés, túra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma kifejezetten passzív, szinte mogorva az embertársaival szemben. Valóban, a mai nap a befelé fordulás, az önvizsgálat ideje. Ezért visel most el másokat nehezen. Mintha mindenkiben a saját hibáit, „nem szeretem” dolgait látná.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyan ügyekbe avatkozik bele kéretlenül, amihez nincsen igazán köze. Szerencsére ezt ma nem veszik zokon, és talán még segíteni is tud a tanácsaival. Ez azonban egy kivételes helyzet. A jövőben inkább tartózkodjon az efféle segítségtől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma túlságosan belemerült a saját gondjaiba, ezért aligha bír még másokéval is foglalkozni. Különösen egy idősebb asszony szakadatlan panaszkodását viseli ma nehezen. Ha lehet, inkább kerülje ma az energiavámpírokat!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: